PRODUSE

S.C. Balkan Drinks S.R.L. isi desfasoara activitatea in mai multe domenii:

Proportiile acestor activitati in cifra noastra de afaceri:

 

A-74 % B-8 % C-7 % D-1 % E-3 % F-6 % G-1 %

ULEIURI VEGETALE


Piata locala de ulei vegetal este estimata la aproximativ 250000 tone anual cu o valoare de peste 220 milioane Euro.
Mare parte din aceasta productie este comercializata pe piata interna, avand in vedere consumul de ulei anual pe cap de locuitor, care este de 11 litri in Romania, din care peste 94 % este ulei de floarea soarelui.

S.C. Balkan Drinks SRL a reusit sa detina in anul 2009 o cota de piata de 10 % la categoria uleiurilor vegetale vandute in afara tarii. Cantitatea de 6500 tone ulei a fost vanduta in special in Bulgaria (90 %) dar si in tari precum Ungaria,Grecia, etc. Pentru ca in prezent nu detinem unitate producatoare de uleiuri vegetale , suntem nevoiti sa procesam seminte oleaginoase la diferite fabrici de pe teritoriul Romaniei (Ultex SA , Cerealcom Teleorman SA ).

 

Va putem oferi urmatoarele produse:

PRODUSE AGRICOLE


O mare pondere in activitatea societatii o reprezinta achizitionarea de produse agricole, in special seminte oleginoase.
Unitatea dispune de posibilitati materiale si financiare pentru achizitionarea unor cantitati mari , un avantaj major pentru producatorii agricoli constand in faptul ca plata contravalorii produselor achizitionate se face imediat dupa receptionarea lor.

 

Comercializam,dar totodata si achizitionam urmatoarele produse agricole:

SROTURI FURAJERE


Srotul este un produs secundar care rezulta in urma procesarii semintelor oleaginoase.
Acest produs are continut bogat in proteine si este recomandat pentru hrana animalelor.
In urma procesarii de seminte oleaginoase pe care o efectuam la unitatile producatoare de uleiuri vegetale rezulta ulei cat si srot.

 

In prezent comercializam urmatoarele tipuri de sroturi:

SEMINTE FLOAREA SOARELUI - KIKI RIKI


Portofoliul nostru contine si produsele companiei ET Nikon din Bulgaria. ET Nikon are ca obiect de activitate productia si comercializarea semintelor de floarea soarelui , seminte de dovleac, alune, toate destinate consumului  uman.
Suntem unic importator in Romania al acestor produse, care deja sunt cunoscute in tari precum  Bulgaria, Romania si Spania.

 

Produse Kiki Riki

Ambalaj

Seminte de floarea soarelui  Kiki-Riki cu sare

50 grame

Seminte de floarea soarelui  Kiki-Riki fara sare

50 grame

Seminte de floarea soarelui  Kiki-Riki cu sare

70 grame

Seminte de floarea soarelui  Kiki-Riki fara sare

70 grame

Seminte de floarea soarelui  Kiki-Riki cu sare

100 grame

Seminte de floarea soarelui  Kiki-Riki fara sare

100 grame

Seminte de floarea soarelui  Kiki-Riki cu sare

200 grame

Seminte de floarea soarelui  Kiki-Riki fara sare

200 grame

Seminte de dovleac Kiki-Riki

70 grame

Alune cu coaja Kiki-Riki

100 grame

*Pentru a obtine preturile actuale va rugam sa ne contactati.

 

Cautam parteneri pentru extinderea retelei de distribuitori in urmatoarele judete: Braila, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Constanta, Dambovita, Dolj, Galati, Ilfov

 

PLANTE MEDICINALE - CORIANDRU


Este o specie de planta erbacee anuala din familia umbeliferelor. Semintele uscate se intrebuinteaza in industria farmaceutica, a parfumurilor sau drept condiment.
Producatorii agricoli din Romania au inteles importanta acestei plante si au inceput sa mareasca suprafetele cultivate cu coriandru de la an la an.
In prezent se cultiva in jur de 9000 ha cu coriandru pe teritoriul Romaniei. Productia la nivel national este estimate la 10000 tone / an.

 

S.C. Balkan Drinks SRL este un jucator important pe aceasta piata si a ajuns in cinci ani sa detina cota de piata de 15 %. An de an achizitionam de la producatori in jur de 1500 tone coriandru. Dupa ce transportam semintele la sediul nostru din Slobozia, ele trec prin procesul de uscare, selectare si ambalare corespunzatoare.
Piata de desfacere: Avem partenetiat cu o societate din Bulgaria care efectueaza aceleasi operatiuni ca si noi , pe teritoriul Bulgariei.
Piata finala pe care activeaza Balkan Drinks alaturi de societatea comerciala din Bulgaria este India.