DESPRE COMPANIE

S.C. Balkan Drinks S.R.L. este o companie cu capital privat macedonean, specializata pe comert atat interior cat si exterior in domeniul agricol si alimentar.

Activitatea companiei se desfasoara in Romania, unde colaboram cu marii producatori din domeniul agricol si cu producatorii de uleiuri vegetale, dar si in afara Romaniei, in tari precum : Bulgaria, Serbia, Ucraina, Republica Moldova, Turcia, Macedonia, Ungaria, Spania.

S.C. Balkan Drinks SRL a fost infiintata in anul 2002 si inscrisa la Registrul Comertului sub numarul J21/124/2002, avand Codul Unic de Inregistrare RO 14616826.

 

Dupa 9 ani de activitate a societatii Balkan Drinks SRL constatam cat de departe a ajuns aceasta societate comerciala, drept dovada sta cifra de afaceri care, pe anul 2011, va depasi 30 000 000 RON si putem anticipa dezvoltarea viitoare.
Suntem ceea ce suntem prin noi insine si dorim sa ne dezvoltam impreuna cu partenerii nostri de afaceri in beneficiul ambelor parti.

Dorim sa extindem piata de desfacere in cel mai scurt timp si sa patrundem cu succes in Europa Centrala si de Vest. S.C. Balkan Drinks SRL isi va imbunatati in fiecare an contributia la cresterea economica a industriei agro-alimentare din tara noastra si va raspunde provocarilor mediului de afaceri european.